Hozzájutottam egy gyönyörű marha bélszínhez, a szendvicsek szerelmese vagyok, ezért nem volt kérdéses a hús sorsa. Rozmaringos, dijoni mustáros pácot készítettem. Itthoni körülmények között egy sajátos Sous Vide módszerem van. Ez jelen esetben úgy nézett ki, hogy a pácolt hús légmentes zacskóba került, majd egy nagyobb jénai tálat tele töltöttem vízzel. A villany sütőt 55 celsiusra állítottam, betettem a vizes edényt benne a hússal és 3 órán keresztül bent hagytam.
3 óra elteltével kivettem a bélszínt és forró grillbe tettem ( nagyjából 300 fokos volt a grill ). Ha steakről van szó én a Rare mellett teszem le a voksom. Szerintem a jól átsütött marha már hulla gyalázás kategória. Most azonban medium húsra volt szükségem mert jobb dolgozni vele egy szendvics esetében. 5 percig volt a grillben a hús.
Ezután pihentettem egy picit a húst, majd vékony szeletekre vágtam. Félbevágtam egy bagettet, picit megkentem Dijoni mustáros vajjal, tettem bele paradicsomot és salátát aztán a húst. Majd Camembert sajt szeletekkel takartam le a szendvicset. Ennyit nem vártam még szendvicsre de nagyon megérte.